31.1.12

Liebster blogaward

Deze week heeft Eva van de mooie blog Inspirationoverdose mijn blog genomineerd voor een Liebster Blog Award. Liebster is Duits voor liefste, favoriet en geliefd. De award is voor kleinere blogs die meer aandacht verdienen. Of ik daar nog onder val met 300 bezoekers per week, weet ik eigenlijk niet. Maar blij ben ik wel, dankjewel, Eva!

Uiteraard geef ik deze award ook met veel liefde door aan 5 andere bloggers en hoop ik dat zij dat op hun beurt ook weer doen.

Puur Anders
Mooie beelden die haar inspireren om de prachtige sieraden te maken die ze maakt.


Prachtige blog met mooi en fris beeld van Leslie zelf, wat een heerlijk gevoel voor detail.Omstebeurt

Zoveel creativiteit met liefde gemaakt en verzameld. Als inspiratie voor haar schitterende collectie papier zonder begin en zonder eind. 


Vlinspiratie
Op Vlinspiratie vind je veel inspirerende illustraties, dessins en typografie-ideeen en dat kan natuurlijk niet anders, want de schrijfster is art-director. 


Translation
This week I received the Liebster Blog award, which is given to smaller blogs in order to foster new connections. Liebster means dearest, beloved or favorite in German.

If you receive the award:
- you may thank the one who gave you the award
- you may give the award on to 5 other blogs (and let them know)
- you hope that the award will be passed by with love

I have given the award to the 5 inspiring blogs above, thank you for sharing your inspiration and bits of beauty.

And thanks again, Eva!


3 opmerkingen:

 1. Wow wat bijzonder om deze blog award te krijgen. Ik ga het ook graag doorgeven, wat leuk! Helemaal vereerd Dank je wel Fleur!!!
  Ik ga mij eens verdiepen in het doorgeef principe. Vind het nu al moeilijk wie te kiezen, teveel mooie blogs ;-) Fleur ik heb vandaag nog wel ff vleugeltjes door je nominatie. groet! Monique van vlinspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, dank je wel. Wat mooi om deze award te krijgen. Ga ook zeker 5 andere blogs belonen.

  Liefs,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen