8.1.12

Shoppen in Haarlem

Afgelopen week heb ik weer eens de tijd gehad om de kleine straatjes van mijn stad Haarlem te verkennen. En ik was blij verrast door een paar nieuwe winkels. Hieronder een paar tipjes voor een rondje creatief en design shoppen in de kleine straatjes van Haarlem. De leukste straatjes zijn Koningstraat, Schagchelstraat, Zijlstraat en Warmoestraat.

Weidesign is een nieuwe concept store in de Koningstraat, een klein warenhuis met een creatieve mix van fashion & design, waaronder Scholten & Baijings en Carola Zee.

ID met gezellige huiskamersfeer in de Schagchelstraat heeft vintage kleding, maar ook de nieuwste collecties van o.a. Daryl van Wouw en Modstrom.


Greenwich Village heeft een heerlijke mix van gevestigde merken en jonge ontwerpers. De eigenaresse verkoopt o.a. producten van Housedoctor, Anne Black, Muuto en Perlei. 
Stijlloods op de Nassaulaan is de kringloopwinkel van Haarlem en heeft een verrassende keuze kleding, meubels en lifestyle. Stijlloods heeft ook een blog met alle nieuwe items in de winkel.
De Dotshop is een begrip in Amsterdam en zit nu ook in Haarlem! Dotshop verkoopt bijzondere meubels, gordijnen, vloerkleden, behang en verlichting. 

En Sjakies mag natuurlijk niet ontbreken met de mooiste mix aan meubels, kelims, behang, sieraden en nog veel meer. 

Stoere eco & fair fashion vind je bij Brandmission in de Zijlstraat. 

Kunstuitleen Haarlem heeft een shop gekregen met mooie, kleine ontwerpen van Floris Hovers, Joke Schole, Lammers & Lammers, Vij5 en Humade. 
En als je toch een rondje Haarlem doet, loop dan ook even binnen bij: Juffie's Warehouse, Jansje, de Kunstboer, Dennis Living, Het Filiaal en Voila.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten